Kje smo

PIKNIK PARK LAGUNA


Dostop:

Iz smeri Ljubljana – Center:
po Dunajski cesti vozite v smeri Črnuče, mimo semaforiziranega križišča ob trgovskem centru Tuš. Nadaljujete po Dunajski cesti, ki se rahlo spušča navzdol do manjšega križišča, ki ima na levi strani obračališče mestnega avtobusa št. 8, na desno pa zavijete pri oznaki za LJUBLJANA RESORT na parkirišče MESTNE PLAŽE LAGUNA. Odcep za Laguno mestno plažo se nahaja 100 m pred železniškim prehodom in 200 m pred črnuškim mostom za Savo.

Iz smeri Kranj, Brnik (Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana):
vozite po avtocesti do izvoza Ljubljana-Brod, kjer zapustite avtocesto. V križišču zavijete levo v smeri proti Črnuče – Ježica in nadaljujete vožnjo naravnost mimo semaforiziranega križišča po Nemški cesti, mimo travnatih in kmetijskih zemljišč približno 2 km do križišča. V križišču, kjer se na levi strani nahaja črnuški most čez Savo zavijete desno, ter prečkate železniški prehod, ter takoj za tem po nekaj metrih, kjer se na desni strani nahaja avtobusno obračališče, zavijete levo v kompleks LJUBLJANA RESORT do parkirišč MESTNE PLAŽE LAGUNA.

Iz smeri Maribor, Zagreb:
vozite po ljubljanski obvoznici do izhoda Ljubljana – Bežigrad – Ježica (EXIT 3). v križišču, ki sledi izhodu iz obvoznice in kateri ima na desni strani nove poslovne zgradbe Dunajski kristali, zavijete desno v smeri proti Črnučam in po Dunajski cesti nadaljujete vožnjo mimo semaforiziranega križišča ob trgovskem centru Tuš. Nadaljujete po Dunajski cesti, ki se rahlo spušča navzdol do manjšega križišča, ki ima na levi strani obračališče mestnega avtobusa št. 8, na desno pa zavijete pri oznaki za LJUBLJANA RESORT na parkirišče MESTNE PLAŽE LAGUNA. Odcep za Laguno mestno plažo se nahaja 100 m pred železniškim prehodom in 200 m pred črnuškim mostom za Savo.

Mestni avtobus:
Do nas lahko pridete tudi z mestnim avtobusom številka 6, 8 ali 11 v smeri Črnuče, izstopite na postaji Ježica.
PIKNIK PARK PODPEČ


Dostop:
Do nas lahko pridete iz dveh smeri.

Smer Vrhnika
Izvoz avtocestni odsek Ljubljana-Brezovica. V semaforiziranem križišču zavijete levo – smer Vrhnika. V drugem semaforiziranem križišču zavijete levo – smer Podpeč. Peljete se skozi vasi Vnanje gorice, Notranje gorice in po daljši ravnini prispete v Podpeč. V glavnem križišču pri Mercatorju zavijete desno in za tretjo hišo zopet desno.

Smer Ig
Izvoz avtocestni odsek Ljubljana-ind. cona Rudnik (Leclerc) – smer Ig. V semaforiziranem križišču z Ižansko cesto se peljete naravnost proti Črni vasi. Po cca 8 km vožnje prispete v Podpeč in zavijete križišču levo. V glavnem križišču pri Mercatorju zavijete desno in za tretjo hišo zopet desno.