Piknik park LAGUNA

V neposredni bližini obvoznice, a le slabih 10 minut od urbanega centra Ljubljane in njenega starega mestnega jedra in le 10 minut hoje (1,5 km) od športnega centra Arena Stožice, se ob reki Savi nahaja kompleks Ljubljana Resort, ki ponuja piknik park, bazen Laguna, tri igrišča odbojke na mivki, otroško igrišče, igrišče za košarko, športni objekt z fitnes dvorano ter dvorano za rekreacijo, gostilno, avtokamp in hotel.

Piknik Park Laguna leži v senci visokih dreves ob reki Savi, ki v prijetni senci nudi prostor za organizacijo različnih piknik dogodkov in športnih iger in team building programov. Je čudovit prostor za organiziranje piknika za večje in manjše skupine saj sprejeme do 2000 oseb na travnatih površinah, v primeru slabega vremena pa je na voljo šotor ali zimski vrt.

Velike travne površine za družabne igre ali različne športne aktivnosti obdajajo košata drevesa, ki ponujajo prijetno senco tudi v najbolj vročih dneh, poleg pa je na voljo tudi večji bazenski kompleks z masažnimi in hidro bazeni ter otroškim bazenom.

Poleg je urejen avtokamp 4* za avtodome, prikolice in šotore z možnostjo priklopa na elektriko, mobilne hišice. V nastanitvenem objektu hotela 3* Ljubljana Resort so na voljo sobe s kopalnico. Gostom je na voljo brezplačen dostop do interneta. Na voljo so urejene sanitarije, umivalniki in tuši s toplo vodo.

Jedi in pijača so na voljo samopostrežno, na voljo pa je tudi natakar. Hrana se pripravlja pred gosti sproti in se servira v grelnih posodah. Ker je piknik prostor v sklopu bazena, se zaradi varnosti uporablja plastični jedilni pribor ter kozarci..

Min. Št. udeležencev: 10 Max. št. udeležencev: 2000 oseb
Število sedežev v pokritem delu: 600 oseb
Število sedežev na prostem: 2000

Prenočitvene zmogljivosti: da – v kampu ali hotelu
Možen najem piknik prostora (brez naše gostinske ponudbe): ne

Možen najem projektorja in platna: da

Možen najem ozvočenja: da

Možen najem animatorja: da

Možnost zakupa celotnega kompleksa ali le posameznih delov kompleksa Lagune in organizacije različnih prireditev in glasbenih nastopov: da

Organizirano varstvo otrok: da na otroškem igrišču ali v igralnici Lagune Befit fitnes centra

Parkirišče: da za oseb a vozila in avtobuse ter velika kolesarnica

Mestni avtobus: da št. 6, 8, 11 in 21

Prednost lokacije:
– Piknik prostor se nahaja v urbanem okolju, v neposredni bližini centra Ljubljane, postajališče mestnih avtobusov št. 6, 8, 11 in 21 pri vhodu.

– Velike travne površine za družabne igre ali različne športne aktivnosti (odbojka na mivki, košarka, nogomet, badminton, balinanje…) obdajajo košata drevesa, ki ponujajo prijetno senco tudi v najbolj vročih dneh.

– Velik prireditveni šotor za 300 oseb.

– Veliko parkirišče za osebna vozila in avtobuse, ter velika kolesarnica pred blagajno.

– Odlična gostinska ponudba postaja naš zaščitni znak.

– Kopanje v bazenih s preko 50 vodnimi efekti.

– Prenočitvene zmogljivosti v kampu ali hotelu.

– Kapaciteta do 2000 ljudi.

– Možnost zakupa celotnega kompleksa ali le posameznih delov kompleksa Lagune in organizacije različnih prireditev in glasbenih nastopov.

– Organizirano varstvo otrok v igralnici Lagune fitnes centra.

– Dobro izhodišče za vse team building programe.

 

Dodatna ponudba:
Celotna gostinska ponudba, možnost nočitve, postavitev prireditvenega šotora, športne aktivnosti (kopanje v bazenu, odbojka na mivki, košarka, nogomet, badminton, tenis, balinanje, barske igre, fitnes in aerobne vadbe, kolesarjenje ob reki Savi, pohod na Rašico…), pokrit prostor za animacije ter športne dvorane za razne športne aktivnosti. Možnost organizacije team buildingov, animatorja oziroma DJ-a.