Predstavitev

Specializirani smo za organizacijo najrazličnejših piknikov. Za Vas, Vaše prijatelje, sodelavce ali poslovne stranke bomo na izbranih lokacijah pripravili kvaliteten in nepozaben piknik obogaten z dobro hrano in animacijo.

Pri organizaciji piknika bomo upoštevali vaše želje, s pomočjo naših dolgoletnih izkušenj pa vam bomo radi svetovali z idejami, da bo druženje ostalo nepozabno.

PREDSTAVITEV

Zakaj nam lahko zaupate organizacijo vašega piknika?
– ker vam pripravimo tako enostavne piknike za zaključene družbe kot velike piknike za podjetja do 2000 oseb;
– ker vam nudimo celotno organizacijo piknika,
– ker nudimo celotno infrastrukturo od velikega parkirišča, do urejenih sanitarij in tušev do izposojo velikega prireditvenega šotora in zimskega vrta
– ker nudimo možnost najema visoko kvalitetnega ozvočenja in izkušenega DJ-a,
– ker vaš piknik popestrimo z našimi zabavnimi team building programi,
– ker bodo za vas hrano pripravljali izkušeni kuharji,
– ker nudimo organizacijo piknikov na dobro izbranih in urejenih lokacijah.

Predstavljamo vam dve prelepi piknik lokaciji s preverjeno in odlično gastronomsko ponudbo: Piknik park Laguna in Piknik park Podpeč.

Zaradi odmaknjenosti od vrveža in izredne pozitivne energije, s katero navdaja obiskovalce, je sta obe lokaciji primerni tako za urbano kot tudi za kmečko izvedbo piknikov ter kot prizorišče izobraževalnih in družabnih srečanj, pa tudi team buildingov in motivacijskih srečanj, saj so možnosti za izvedbo dopolnilnih programov na sami lokaciji in v neposredni bližini številne. Za dobro počutje organizatorjev in udeležencev poskrbimo z odlično kuhinjo, strokovno postrežbo in prijazno podporo pri vseh vidikih vašega srečanja.